Slide background

Eindeloze mogelijkheden

Uw hele woning en entertainment apparatuur onder controle

De mogelijkheden van de software van @Home Automation zijn eindeloos, uw hele woning heeft u onder handbereik, of het nu gaat om het sluiten/openen van de gordijnen/rolluiken of screens, het regelen van de verlichting, open haard, poort, intercom, alarmsysteem, het kijken van een film of luisteren van muziek.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe wij ook uw leven een stuk gemakkelijker kunnen maken met o.a.:

  • Het luisteren naar duizenden digitale radiostations van over de gehele wereld
  • Al de sloten van uw woning onder handbereik, zo kunt u ten aller tijde deuren openen en op slot doen, toegangscodes wijzigen en de geschiedenis en de statussen bekijken.
  • Bekijk en stel de mogelijkheden voor energiebesparingen in, dit kan op uw smartphone of tablet maar ook via uw eigen televisie. U ziet meteen overzichtelijk weergegeven wat u bespaard, wat uw maandelijkse kosten zijn en hoeveel energie u verbruikt.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos, zo zijn er nog spelletjes, live kijken naar webcams, het snel lezen van de hoofdpunten van het nieuws en zelfs inloggen op sociale media zoals Facebook en Twitter.

Wij kunnen u een totaalconcept bieden inclusief het adviseren en leveren van alle mogelijke audio-visuele apparatuur, geheel geïntegreerd in het Control4 systeem.

Mist u nog iets in deze opsomming, in 99,9% van de gevallen kunnen wij het voor u realiseren.